Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Αγάπη για όλους!

H oκτάχρονη Ροδάνθη Ν. ανακάτεψε τρία σετ Παραμυθοκάρτες (Ιστορίες από την Παραμυθοχώρα, Ιστορίες από το Νησί της Φαντασίας και Ιστορίες από το Μαγικό Βασίλειο) κι έφτιαξε τη δική της ιστορία. Μια ιστορία που μοιάζει με βροχή αγάπης.

Μια φορά κι έναν καιρό, ζούσε ένα ντροπαλό κοριτσάκι που το έλεγαν Σαβάνα και της άρεσε το κουκλοθέατρο. Ζούσε σε μια ουράνια πολιτεία πάνω από τα σύννεφα και πήγαινε εκεί με μια τεράστια σκάλα που στηρίζονταν στην άκρη από τα σύννεφα.

Επειδή έβλεπε τριγύρω της πολλούς κακούς ανθρώπους, σκέφτηκε να ανακατέψει όλα τα υλικά που χρειάζονται για να φτιάξει την αγάπη, να τη μοιράσει στους ανθρώπους και να γίνουν όλοι τους καλοί.

Όμως, μια μέρα σε ένα πάρτυ, οι φίλοι της την κορόιδευαν. Νόμιζε τότε η Σαβάνα πως απέτυχε το σχέδιό της και στενοχωρήθηκε.

Η Σαβάνα πήγε κοντά στη θάλασσα και βρήκε μια γοργόνα που την έλεγαν Μωβούλα. Αυτή, έδωσε στην Σαβάνα ένα μαγικό πινέλο που την έκανε να ζωγραφίζει ό,τι της ερχόταν στο κεφάλι.

Μια μέρα, η Σαβάνα ζωγράφισε το μεγάλο της όνειρο… εκείνη να παίζει κουκλοθέατρο και όλοι οι φίλοι της να την παρακολουθούν χαρούμενοι.

Ξαφνικά, χρυσόσκονη άρχισε να πετάγεται από τη ζωγραφιά της και το όνειρο της Σαβάνα έγινε πραγματικότητα. Όλος ο κόσμος γέμισε αγάπη και όλοι οι άνθρωποι έγιναν καλόκαρδοι.

Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες στο: in**@ki***********.gr

__________________________

Αποκτήστε τις ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΡΤΕΣ μόνο με 9,90 ευρώ το σετ + έξοδα αποστολής.
Δείτε εδώ τις εκδόσεις μας: https://www.kitrinopatini.gr/eshop/

Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 210-3009503
_________________________________
Και μην ξεχνάτε την προσφορά μας:
Για αγορές άνω των 20 ευρώ δωράκι το παραμυθοτετράδιο ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ για να γράψετε τη δική σας ιστορία ή ένα σετ με Χριστουγεννιάτικες κάρτες -γιατί στη φαντασία δεν υπάρχουν ούτε εποχές, ούτε και κανόνες!https://www.kitrinopatini.gr/istories-apo-magiko-vasileio-3/
https://www.kitrinopatini.gr/7927-2/