Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Το αγόρι με το κόκκινο μολύβι

Μια ιστορία που γράφτηκε από δυο αγόρια. Τον Νίκο Σ. και τον Γιώργο Σ. Την εμπνεύστηκαν παίζοντας με τις Παραμυθοκάρτες_Ιστορίες από το νησί της Φαντασίας κι έχει απ’ όλα. Περιπέτεια, φαντασία, όμορφες εικόνες και δώρα που τα φέρνουν πελώρια μαγικά μπαλόνια. Απλά, για να μας δείξουν πως κανείς δεν πρέπει να σταματά να γράφει και να ονειρεύεται. Γιατί με πείσμα -όπως, μας διαβεβαιώνουν οι δημιουργοί αυτής της ιστορίας- αλλά και καλούς φίλους μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Αρκεί να είμαστε όλοι ΜΑΖΙ!

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα αγόρι που το έλεγαν Τσακάλη. Ο Τσακάλης έγραφε, έγραφε, όλο έγραφε… Ζούσε σε ένα τεράστιο δάσος με πυκνά, πελώρια δέντρα, δίπλα σε μια λίμνη με πολλά βατράχια. Το όνειρό του, όμως, ήταν να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο με μια βάρκα. Δεν μπορούσε όμως να ξεφύγει από το πυκνό δάσος, γιατί συνεχώς τον καταδίωκαν δύο πονηρά και γρήγορα ξωτικά του δάσους, ο Τρίνκι-τράνκας και η Μπανανόφιλη. Προσπαθούσε να βρει μια έξυπνη λύση, αλλά συνέχεια έβρισκε μπροστά του το ξωτικό. Ώσπου, εμφανίστηκε η πολύτιμη και μαγική μέδουσα, η Τσουχτρέξ η οποία τους συμβούλεψε το εξής: «το μπαλόνι που έχει δεμένο το μαγικό δώρο θα σε βοηθήσει να πετάξεις ψηλά, πέρα από το δάσος και τα ξωτικά, στο κάστρο των πελώριων φρούτων. Από κει και πέρα ανοίγει ο δρόμος για τον βαθύ, μπλε ωκεανό!»

Έτσι κι έγινε. Βρήκε ο Τσακάλης το μπαλόνι, πέταξε πάνω από το δάσος και έφτασε στο φρουτένιο κάστρο, απ’ όπου όλα τώρα ήταν εύκολα. Επιτέλους, θα ταξιδέψει σ’ όλο τον κόσμο! Και θα συνεχίσει να γράφει για όλα αυτά τα ωραία που θα δει. Κανείς να μη σταματάει να γράφει και να ονειρεύεται. Γιατί με πείσμα, υπομονή και καλούς φίλους όλα θα τα καταφέρουμε, όλοι μαζί!

Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες στο: in**@ki***********.gr

__________________________

Αποκτήστε τις ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΡΤΕΣ μόνο με 9,90 ευρώ το σετ + έξοδα αποστολής.
Δείτε εδώ τις εκδόσεις μας: https://www.kitrinopatini.gr/eshop/

Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 210-3009503
_________________________________
Και μην ξεχνάτε την προσφορά μας:
Για αγορές άνω των 20 ευρώ δωράκι το παραμυθοτετράδιο ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ για να γράψετε τη δική σας ιστορία ή ένα σετ με Χριστουγεννιάτικες κάρτες -γιατί στη φαντασία δεν υπάρχουν ούτε εποχές, ούτε και κανόνες!https://www.kitrinopatini.gr/istories-apo-magiko-vasileio-3/
https://www.kitrinopatini.gr/7927-2/