Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Ιστορίες από το Μαγικό Βασίλειο

Η Καλλιόπη Λ. έπλασε μια ιστορία παίζοντας με τις Παραμυθοκάρτες_Ιστορίες από το Μαγικό Βασίλειο και εμείς τη δημοσιεύουμε με χαρά. Μικρή μας Καλλιόπη μακάρι η Χρυσαφένια σου πεταλούδα να πετάξει ψηλά και να σκορπίσει σε όλο τον κόσμο τη μαγική της χρυσόσκονη, που θεραπεύει κάθε αρρώστια πάνω στη γη, όπως μας έγραψες χαρακτηριστικά. Σε ευχαριστούμε και για την όμορφη ζωγραφιά σου.

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η πριγκίπισσα Γιασμίν, που ζούσε ψηλά στον ουρανό, σε ένα σπίτι πάνω στα σύννεφα.

Μαζί με την καλή της φίλη την Ελίφ, ζωγραφίζανε και παίζανε, τρέχοντας πάνω στα συννεφάκια.

Στόχος τους ήταν να βρουν τη Χρυσαφένια πεταλούδα, με τις ροζ βούλες, πριν την πιάσει και την αιχμαλωτίσει, ο κακός πρίγκιπας Φρουγκ, ο οποίος ήθελε να χρησιμοποιήσει τις μαγικές ιδιότητες από τα χρυσαφένια φτερά της.

Τα φτερά της πεταλούδας ήταν μαγικά, γιατί με ένα φτερούγισμά τους, σκόρπιζε μια χρυσή σκόνη, που θεράπευε όλες τις αρρώστιες πάνω στη γη.

Ο Φρουγκ, πήρε ένα μαγικό μπουκάλι, όπου εκεί μέσα θα φυλάκιζε την Χρυσαφένια και πέταξε με τον φίλο του, τον αετό πάνω στα σύννεφα για να τη βρει.

Έτσι κι έγινε, μόλις εμφανίστηκε μπροστά τους η πεταλούδα, ο Φρουγκ άνοιξε το μπουκάλι και αυτό, καθώς ήταν μαγικό, την φυλάκισε αμέσως.

Η Γιασμίν και η Ελίφ, έπρεπε οπωσδήποτε να τη βρουν και να την ελευθερώσουν, γιατί ο κόσμος χωρίς τα μαγικά της φτερά κινδύνευε. Τότε πήραν τα μαγικά γυαλιά που τους είχε χαρίσει ένα καλό ξωτικό πριν πολύ καιρό και κατέβηκαν κάτω στη γη.

Πήγαν, λοιπόν, στο κάστρο του πρίγκιπα και με τα μαγικά γυαλιά, τα οποία είχαν την ιδιότητα να βλέπουν μέσα από όλα τα αντικείμενα, ανακάλυψαν το μπουκάλι με την Χρυσαφένια.

Τότε, μόλις, είχε νυχτώσει και κοιμόντουσαν όλοι τους, μπήκαν στο κάστρο, αρπάξανε το μπουκάλι με την πεταλούδα και την ελευθερώσανε.

Έτσι, όλοι μαζί γυρίσανε πίσω στα σύννεφα. Ο κακός πρίγκιπας μόλις ξύπνησε το πρωί και κατάλαβε πως η πεταλούδα εξαφανίστηκε, έσκασε από το κακό του.

Η Χρυσαφένια συνέχισε να πετάει ελεύθερη και χαρούμενη, με τις φίλες της, πάνω στα σύννεφα, και να χαρίζει με τα μαγικά της φτερά, υγεία σε όλον τον κόσμο…

Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες!

https://www.kitrinopatini.gr/marios-kai-kakos-drakos/
___________________________
Αποκτήστε τις ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΡΤΕΣ μόνο με 9,90 ευρώ το σετ + έξοδα αποστολής.
Δείτε εδώ όλα τις εκδόσεις μας: https://www.kitrinopatini.gr/eshop/

Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 210-3009503
_________________________________
Και μην ξεχνάτε την προσφορά μας:
Για αγορές άνω των 20 ευρώ δωράκι το παραμυθοτετράδιο ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ για να γράψετε τη δική σας ιστορία ή ένα σετ με Χριστουγεννιάτικες κάρτες -γιατί στη φαντασία δεν υπάρχουν ούτε εποχές, ούτε και κανόνες!