Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Τίνα, η μικρή πειρατίνα!

«Τίνα, η μικρή πειρατίνα» λέγεται η ιστορία που έπλασαν ο Αντώνης Κ. και ο Θωμάς Κ. Διαβάστε και ανακαλύψτε το μυστικό της πειρατινούλας, που κατάφερε να πραγματοποιήσει όλες τις επιθυμίες της και δείτε πώς οι δικοί μικροί μας φίλοι δημιούργησαν παίζοντας μια ολόκληρη ιστορία.

Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε η Τίνα η μικρή πειρατίνα που όνειρό της ήταν να βρει έναν θησαυρό. Η Τίνα ήταν ψηλή, αδύνατη, χαμογελαστή και φορούσε πάντα ρούχα πειρατή. Είχε ένα λαμπερό ξίφος και ένα ωραίο καράβι.

Η Τίνα ζούσε σε ένα χωριουδάκι που για σπίτια είχαν τεράστια μανιτάρια ίσα με πολυκατοικία.

Μια μέρα βρήκε στον κήπο της ένας χάρτη που οδηγούσε σε έναν θησαυρό. Ήταν ενθουσιασμένη και άρχισε να τον ψάχνει με το καράβι της.

Όμως, ο κακός Πρασινομάλλης και η κακιά πριγκίπισσα Νεραϊδένια θέλουν να βρουν πρώτοι τον θησαυρό.

Όταν η Τίνα κατάλαβε ότι θέλουν να βρουν αυτοί πρώτοι τον θησαυρό συμβουλεύτηκε τον μπαμπά της, τον Μπίλμπο, που ήταν τσαγκάρης. Αυτός της είπε ότι πρέπει να πάρει το μαγικό δώρο το οποίο πετούσε όπου ήθελες και γινόταν αόρατο.

Ξεκίνησε, λοιπόν, η Τίνα το ταξίδι της και αφού κοίταξε τον χάρτη της ακολούθησε την διαδρομή κι έφτασε σε ένα νησί.

Σε αυτό το νησί υπήρχαν πολλά δέντρα, λουλούδια και πολύ χορτάρι. Επίσης, υπήρχε ένα κάστρο το οποίο ήταν ο θησαυρός του χάρτη. Είδε το κάστρο η Τίνα και πήγε μέσα σ’ αυτό γιατί είχε περιέργεια. Όταν μπήκε μέσα είδε πολλές νεράιδες, πολλούς ιππότες και πολλά ξωτικά. Όταν ανέβηκε τις σκάλες είδε μία μάγισσα και φοβήθηκε γιατί νόμιζε ότι ήταν κακιά. Η μάγισσα όταν είδε την Τίνα της είπε ότι ήταν καλή κι ότι πραγματοποιούσε πέντε ευχές. Όταν το άκουσε αυτό η Τίνα ενθουσιάστηκε και χάρηκε πολύ. Τότε, σκέφτηκε πέντε πράγματα που θα ήθελε να πραγματοποιηθούν και είπε ότι η πρώτη της ευχή είναι να γίνει κανονική πειρατίνα. Η δεύτερή της ευχή ήταν να γίνουν ο Πρασινομάλλης και η Νεραϊδένια καλοί και να γίνουν φίλοι με αυτήν. Η τρίτη ήταν να έχει ένα καλύτερο καράβι και η τέταρτη να έχει ο πατέρας της ένα καλό εργαστήριο και εργαλεία για να φτιάχνει παπούτσια. Η πέμπτη και τελευταία της ήταν να έχει κι άλλους πειρατές για πλήρωμα και για παρέα.

Έτσι, πραγματοποιήθηκαν όλες της οι ευχές και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες στο: in**@ki***********.gr

__________________________

Αποκτήστε τις ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΡΤΕΣ μόνο με 9,90 ευρώ το σετ + έξοδα αποστολής.
Δείτε εδώ τις εκδόσεις μας: https://www.kitrinopatini.gr/eshop/

Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 210-3009503
_________________________________
Και μην ξεχνάτε την προσφορά μας:
Για αγορές άνω των 20 ευρώ δωράκι το παραμυθοτετράδιο ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ για να γράψετε τη δική σας ιστορία ή ένα σετ με Χριστουγεννιάτικες κάρτες -γιατί στη φαντασία δεν υπάρχουν ούτε εποχές, ούτε και κανόνες!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μέχρι τότε, δεν εκτελούνται παραγγελίες.