Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Η πειρατίνα Λόνγκρες στη χώρα των θησαυρών

O 11χρονος Γιώργος Κ. υπογράφει αυτή την ιστορία, όπως και τη ζωγραφιά που τη συνοδεύει. Την ιστορία εμπνεύστηκε παίζοντας με τις Παραμυθοκάρτες_Ιστορίες από το Νησί της Φαντασίας.

Μια φορά κι έναν καιρό, ζούσε μια πειρατίνα, η πειρατίνα Λόνκρες. Παλιά ζούσε σε ένα τεράστιο σπίτι και ήταν πολύ πλούσια, αλλά τώρα ζει φτωχικά διότι σπατάλησε όλα τα χρήματά της αγοράζοντας σπίτια ακριβά. Όπου ταξίδευε είχε κι ένα σπίτι.

Τώρα, η πειρατίνα Λόνκρες έχει στην κατοχή της ένα μισό χάρτη θησαυρού και προσπαθεί να βρει τον μυστικό θησαυρό για να γίνει ξανά πλούσια.

Όμως, ένας εχθρός την εμποδίζει. Το όνομά του είναι Λόρδος Χανς ο πράσινος. Αντιπαθεί την πειρατίναα Λόνκρες επειδή είναι πιο έξυπνη από αυτόν και πάντα του κλέβει τον θησαυρό μέσα από τα χέρια του.

Η κολλητή φίλη της πειρατίνας Λόνκρες, η Μοβίτσα η μαγισσούλα της έφερε ένα θαυμάσιο δώρο. Της έφερε το άλλο μισό του χάρτη, που το εμφάνισε με τα μαγικά της. Η πειρατίνα Λόνγκρες, όταν βρήκε τον θησαυρό και άνοιξε το σεντούκι, αντί για θησαυρό βρήκε ένα σημείωμα που έλεγε «Είσαι η καταραμένη».

Η πειρατίνα Λόνγκρες με τη βοήθεια της φίλης της, την μαγισσούλα Μοβίτσα, έσπασε την κατάρα και τώρα ζει φυσιολογικά σαν ένας απλός καθημερινος άνθρωπος και δουλεύει σαν Υποδιευθύντρια της εταιρείας ΝΙΚΕL που φτιάχνει τα διάσημα ζαχαρωτά με τζίντζερ κρέμα.

Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες στην παρακάτω διεύθυνση:
in**@ki***********.gr

___________________________
Αποκτήστε τις ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΡΤΕΣ μόνο με 9,90 ευρώ το σετ + έξοδα αποστολής.
Δείτε εδώ όλα τις εκδόσεις μας: https://www.kitrinopatini.gr/eshop/

Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 210-3009503
_________________________________
Και μην ξεχνάτε την προσφορά μας:
Για αγορές άνω των 20 ευρώ δωράκι το παραμυθοτετράδιο ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ για να γράψετε τη δική σας ιστορία ή ένα σετ με Χριστουγεννιάτικες κάρτες -γιατί στη φαντασία δεν υπάρχουν ούτε εποχές, ούτε και κανόνες!https://www.kitrinopatini.gr/istories-apo-magiko-vasileio-3/
https://www.kitrinopatini.gr/7927-2/