Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Ιστορίες από το Μαγικό Βασίλειο

Εσείς ξέρετε ότι κάτω από τα πελώρια κατακκόκινα μανιτάρια ζουν γλυκές νεράιδες που ποτίζουν με αγάπη τα λουλούδια του δάσους; Αυτό ονειρεύτηκε η μικρούλα Ευαγγελία Κ. που παίζοντας με τις Παραμυθοκάρτες_Ιστορίες από το Μαγικό Βασίλειο μας έστειλε αυτή τη μικρή ιστοριούλα.

Μια φορά κι έναν καιρό, κάτω από ένα πελώριο κατακόκκινο μανιτάρι, ζούσε μια γλυκιά νεράιδα. Το όνομά της ήταν Μελίνα και κάθε μέρα πότιζε τα φυτά του δάσους. Όμως, μια κακιά πριγκίπισσα είχε βάλει σκοπό να μαζέψει όλα τα φυτά του δάσους. Όσο κι αν τα πότζε η καλή νεράιδα, τα φυτά ξεραινόταν μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ.

Ολόκληρο το δάσος, είχε μαραζώσει.

Η νεράιδα είχε στεναχωρηθεί πολύ και όλη την ημέρα έκλαιγε. Τότε την άκουσε η καλή μάγισσα Καλίνα, η οποία έτυχε να πετάει με τη μαγική της σκούπα, πάνω από το δάσος.

Η καλή μάγισσα σκέφτηκε να ζητήσει τη βοήθεια από την πριγκίπισσα του ουράνιου τόξου. Έτσι κι έγινε!

Το επόμενο πρωί η πριγκίπισσα του ουράνιου τόξου, κατέβηκε με το όμορφο καφετί άλογό της και χάρισε στην καλή νεράιδα έναν μαγικό καθρέφτη. Η νεράιδα χωρίς να χάσει ευκαιρία, το επόμενο πρωί, ζήτησε τη βοήθεια του μαγικού καθρέφτη.

– Ω! Πολυαγαπημένε μου μαγικέ καθρέφτη, είπε η νεράιδα! Μπορείς να μου δείεξις τον λόγο που η πριγκίπισσα έγινε τόσο κακή;

– Βεβαίως, καλή μου νεράιδα, είπε ο μαγικός καθρέφτης.

Έτσι αμέσως της δείχνει μια εικόνα, στην οποία φαίνονται κάποια άλλα πριγκιπόπουλα να κοροϊδεύουν συνεχώς την πριγκίπισσα.

Μόλις το είδε η καλή νεράιδα στενοχωρήθηκε τόσο και ευθύς, αμέσως, κατάλαβε τον λόγο, που η πριγκίπισσα είχε γίνει τόσο κακιά!

Σκέφτηκε, λοιπόν, να ζητήσει από τα πριγκιπόπουλα που την είχαν κοροϊδέψει, να της ζητήσουν συγνώμη.

Κάλεσε, λοιπόν, την κακιά πριγκίπισσα και τα πριγκιπόπουλα. Έτσι, όχι μόνο της ζήτησαν συγνώμη, αλλά της έφεραν και ένα δώρο. Ένα μαγικό σεντούκι που έβγαζε όμορφες λαμπερές, κατακόκκινες καρδιές. Έτσι, θέλησαν να της δείξουν την αγάπη τους.

 

Περιμένουμε και τη δική σας!
https://www.kitrinopatini.gr/peiratis-tsak-kai-kastro-ton-…/
___________________________
Αποκτήστε τις ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΡΤΕΣ μόνο με 9,90 ευρώ το σετ + έξοδα αποστολής.
Δείτε εδώ όλα τις εκδόσεις μας: https://www.kitrinopatini.gr/eshop/

Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 210-3009503
_________________________________
Και μην ξεχνάτε την προσφορά μας:
Για αγορές άνω των 20 ευρώ δωράκι το παραμυθοτετράδιο ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ για να γράψετε τη δική σας ιστορία ή ένα σετ με Χριστουγεννιάτικες κάρτες -γιατί στη φαντασία δεν υπάρχουν ούτε εποχές, ούτε και κανόνες!

Ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα…

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μέχρι τότε, δεν εκτελούνται παραγγελίες.