Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Ιστορίες από το Μαγικό Βασίλειο

H μικρή μας φίλη Ευανθία Κ. εμπνεύστηκε παίζοντας με τις Παραμυθοκάρτες_Ιστορίες από το Μαγικό Βασίλειο μια πριγκίπισσα, που εξαιτίας του πονηρού ιππότη Σπαθάν κινδύνεψε. Ευτυχώς, όμως, ο καλός της φίλος, ο ποντικός Ρομπόνιαν, την προστάτεψε.

Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες!

https://www.kitrinopatini.gr/marios-kai-kakos-drakos/

Μια φορά κι έναν καιρό, ζούσε μια όμορφη και καλή πριγκίπισσα η Μαρινέτ σε ένα πελώριο κάστρο. Το κάστρο βρισκόταν ανάμεσα σε δυο βουνά.

Η πριγκίπισσα Μαρινέτ ήταν μοναχική. Ο μόνος φίλος ο οποίος την έκανε χαρούμενη και έλεγε όλα της τα μυστικά, ήταν ο ποντικός Ρομπόνιαν.

Στο κάστρο όμως ζούσε και ένα κακός και πονηρός ιππότης, ο Σπαθάν. Ο Σπαθάν ήθελε να κλέψει την Μαρινέτ για να ζητήσει χρυσάφι από τον βασιλιά και πατέρα της Μαρινέτ, τον ισχυρό Γιασμίρ.

Ο Σπαθάν είχε πάρει από μια κακή μάγισσα, έναν μαγικό καθρέφτη, τον Μουταζίν. Όποιος όμως καθρεφτιζόταν μέσα του, αμέσως γινόταν άγαλμα.

Έτσι, ένα απόγευμα εκεί που η πριγκίπισσα έκανε την βόλτα στον κήπο του κάστρου, με τον Ρόμποκαν τον φίλο της τον ποντικό, μέσα από τον θάμνο πετάχτηκε ο Σπαθάν. Ο Σπαθάν είχε μαζί του και τον καθρέφτη Μουταζίν στα χέρια του και τον έβαλε μπροστά στην πριγκίπισσα κι έτσι έγινε άγαλμα. Τότε πήρε το άγαλμα της Μαρινέτ, το πήγε μπροστά στον βασιλιά Γιασμίρ και του ζήτησε πέντε πουγκιά χρυσάφι, για να ξαναζωντανέψει την κόρη του.

Ο βασιλιάς κόντεψε να τρελαθεί από την στενοχώρια του. Αμέσως, διέταξε να φέρουν το χρυσάφι.

Ωστόσο, όμως, ο φίλος Ρόμποκαν έτρεξε να βρει τη φίλη του την πεταλούδα, Λίλη. Η Λίλη είχε το χάρισμα, να διαβάζει τη σκέψη των ανθρώπων και πήγαν γρήγορα να βρουν τον Σπαθάν να διαβάσει τον τρόπο με τον οποίο θα λυνόταν τα μάγια, από τον καθρέφτη Μουταζίν. Η Λίλη μόλις είδε τον Σπαθάν διάβασε τη σκέψη του και ο τρόπος για να λυθούν τα μάγια, ήταν η πριγκίπισσα να σταθεί για δεύτερη φορά μπροστά στον καθρέφτη. Και, όντως, έτσι έγινε και τότε λύθηκαν τα μάγια.

Η Μαρινέτ ευχαρίστησε τους φίλους της και ο Γιασμίρ έδιωξε από το κάστρο τον Σπαθάν και έσπασε τον καθρέφτη.

___________________________
Αποκτήστε τις ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΡΤΕΣ μόνο με 9,90 ευρώ το σετ + έξοδα αποστολής.
Δείτε εδώ όλα τις εκδόσεις μας: https://www.kitrinopatini.gr/eshop/

Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 210-3009503
_________________________________
Και μην ξεχνάτε την προσφορά μας:
Για αγορές άνω των 20 ευρώ δωράκι το παραμυθοτετράδιο ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ για να γράψετε τη δική σας ιστορία ή ένα σετ με Χριστουγεννιάτικες κάρτες -γιατί στη φαντασία δεν υπάρχουν ούτε εποχές, ούτε και κανόνες!https://www.kitrinopatini.gr/istories-apo-magiko-vasileio-3/