Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Ο Πειρατής Τσακ και το κάστρο των 7 θαλασσών

Έχουμε υποσχεθεί να αναρτούμε καθημερινά μία από τις ιστορίες που μας στέλνουν τα παιδιά και είμαστε πολύ συγκινημένοι γιατί μας στείλατε αμέτρητες. Τη σημερινή ιστορία, που έχει τίτλο «Ο Πειρατής Τζακ και το κάστρο των 7 θαλασσών» μας έστειλε ο οκτάχρονος Άγγελος Λ. από το ΚΔΑΠ Δ.Λ. Γιαννούλης. Την έφτιαξε παίζοντας με τις Παραμυθοκάρτες_Ιστορίες από το Νησί της Φαντασίας. Απολαύστε την!

Μια φορά έναν καιρό ζούσε ενας πειρατής που τον έλεγαν Τσακ. Ο Τσάκ ήταν ψηλός με κατσαρά μαλλιά και μακριά γεννειάδα. Στο αριστερό του αυτί φορούσε ένα σκουλαρίκι, λάφυρο απο εναν θησαυρό που είχε βρεί. Ο Τσακ ζούσε σε ένα καστρόπλοιο. Ηταν ενα τεράστιο καράβι με πολλές καμπίνες και μεγάλα αμπάρια, αποθήκες για τους θησαυρούς. Εμοιαζε με κάστρο και το ονομά του ήταν “Το κάστρο των 7 Θαλασσών”.

Μια μέρα είδε απο το κατάρτι να πλησιάζει ένα μικρό πλοίο που το κυβερνούσε ενας πολύ κακός και άγριος πειρατής γνωστός με το όνομα “Αγριος Τζίμ” .Τα πλοία τους πλησιάσαν και οι δυο πειρατές άρχισαν να πολεμούν με τα ξίφη και τα κανόνια τους. Η μάχη ήταν πολύ δύσκολη. Ο πειρατής Τζακ θα έχανε το πλοίο και τους θησαυρούς του. Τότε όμως εμφανίστηκε μια τεράστια φάλαινα. Η φάλαινα αυτή χρωστουσε μεγάλη χάρη στον πειρατή Τζακ γιατι κάποτε την έσωσε απο ενα φαλαινοθηρικό που την είχε αιχμαλωτίσει.

Εδωσε μια με την ουρά της και βούλιαξε το καράβι τού Αγριου Τζίμ.

Χαρούμενοι βγήκαν ολοι στη στεριά και βρήκαν ενα μανιταρόσπιτο. Εκεί ζούσαν σκιουράκια και είχαν πολλές λιχουδιές να τους προσφέρουν. Εφαγαν τα γλυκίσματα και μετά κουρασμένοι απο τη μάχη έπεσαν να κοιμηθούν.

Οταν ξύπνησαν συνάντησαν τον Λίον, εναν παλιό φίλο τους, πρώην πειρατή. Ο Λιον χάρηκε πολύ που συνάντησε τους φίλους του. Γνώρισε στον πειρατή Τζακ την αδερφή του, την όμορφη Ειρήνη.

Ο Τσάκ και η Ειρήνη παντρεύτηκαν και έκαναν πολλά παιδιά.

Εζησαν αυτοι καλά κι εμείς καλύτερα!

___________________________
Αποκτήστε τις ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΡΤΕΣ μόνο με 9,90 ευρώ το σετ + έξοδα αποστολής.
Δείτε εδώ όλα τις εκδόσεις μας: https://www.kitrinopatini.gr/eshop/

Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 210-3009503
_________________________________
Και μην ξεχνάτε την προσφορά μας:
Για αγορές άνω των 20 ευρώ δωράκι το παραμυθοτετράδιο ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ για να γράψετε τη δική σας ιστορία ή ένα σετ με Χριστουγεννιάτικες κάρτες -γιατί στη φαντασία δεν υπάρχουν ούτε εποχές, ούτε και κανόνες!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μέχρι τότε, δεν εκτελούνται παραγγελίες.