Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Όπως εγώ!

Αυτά τα αυθόρμητα που κάνετε και μας στέλνετε με τα καλά σας λόγια για τις εκδόσεις μας πολύ μας αρέσουν! Μας γεμίζουν δύναμη και όρεξη να συνεχίσουμε. Κι αυτή τη φορά το μήνυμα μάς ήρθε από τη νηπιαγωγό κ. Γιάννα Ηλιάδου, που μας γράφει:

“Παρέλαβα το βιβλίο και μου άρεσε πολύ! Μου άρεσε που έχει ζωντανές φωτογραφίες. Μου άρεσε που αναφέρεται σε ΟΛΑ τα ζώα και όχι μόνο στα σκυλάκια και στα γατάκια… Εξαιρετικό υλικό για δράσεις ζωοφιλίας αλλά και γνωριμίας με τον κόσμο, τις Ηπείρους, παιδιά όλου του κόσμου. Μπράβο σας! Ανυπομονώ να το δουλέψω με τα παιδιά μου. Δε θα το κάψω με τη τηλεκπαίδευση, θα περιμένω την Άνοιξη που ελπίζω στη δια ζώσης και πάλι… Να ’στε καλά!”

 

Κι εσείς να είστε καλά κ. Ηλιάδου για να μπορείτε να μεταδίδετε την αγάπη σας για το καλό βιβλίο σε όλα τα παιδιά, όπως είμαστε σίγουροι ότι κάνετε μέχρι τώρα. Σας ευχαριστούμε για την ανατροφοδότηση και για τη φωτογραφία που μας στείλατε.

Περισσότερα για το βιβλίο της Κρινιώς Παππά, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις μας και έχει τίτλο: Όπως εγώ! θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

www.kitrinopatini.gr/eshop

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μέχρι τότε, δεν εκτελούνται παραγγελίες.