Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Ιστορίες από το Μαγικό Βασίλειο

Από τις Παραμυθοκάρτες_Ιστορίες από το Μαγικό Βασίλειο είναι εμπνευσμένη η σημερινή ιστορία. Την έπλασε η Γεωργία Φ. και τη δημοσιεύουμε με μεγάλη χαρά.

Αστέρια που ρίχνουν βροχή για να λιώσουν τα σπαθιά των στρατιωτών, ένα κορίτσι που φορά ανδρική φορεσιά κι ένας μονόκερος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μοιράσουν τον θησαυρό της αγάπης στους ανθρώπους.

Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε μια καλή νεράιδα που την λέγανε Φραουλένια. Η Φραουλένια αγαπούσε πάρα πολύ τους ανθρώπους και τους μονόκερους, γι’ αυτό και ο καλύτερός της φίλος ήταν ο Θετώρ, ένας κάτασπρος μονόκερος με χρυσό κέρας.

Η Φραουλένια ζούσε σε ένα ροζ μανιταρόσπιτο και στόχος της ήταν να βρει τον χάρτη που οδηγεί στο μαγικό σεντούκι της αγάπης.

Το σεντούκι αυτό όμως βρισκόταν μέσα σε ένα κάστρο που δεν επιτρεπόταν να μπαινουν τα κορίτσια.

Το κάστρο ήταν τεράστιο και περικυκλωμένο από στρατιώτες με σπαθιά φτιαγμένα από ζάχαρη.

Η Φραουλένια σκεφτόταν πως θα μπορούσε να μπει μέσα στο κάστρο και αυτή την σκέψη της, την μοιραζόταν με τον φίλο της τον Θετώρ και τους φίλους της τα αστέρια, που κάθε βράδυ κατέβαιναν στο σπίτι της και άκουγαν τα προβλήματά της.

Έτσι, λοιπόν, η καλή νεράιδα αποφάσισε να μπει στο κάστρο και να πάρει το μαγικό σεντούκι. Ο Θετώρ, ο μονόκερος, της έραψε μια ανδρική φορεσιά και τα αστέρια, εκείνη την νύχτα έριξαν βροχή για να λιώσουν τα σπαθιά των στρατιωτών.

Στο τέλος η Φραουλένια άνοιξε το σεντούκι της αγάπης και οι μαγικές καρδιές εξαπλώθηκαν σε όλους τους ανθρώπους και παντού κυριαρχούσε αγάπη και ειρήνη.

Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες!

https://www.kitrinopatini.gr/marios-kai-kakos-drakos/
___________________________
Αποκτήστε τις ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΡΤΕΣ μόνο με 9,90 ευρώ το σετ + έξοδα αποστολής.
Δείτε εδώ όλα τις εκδόσεις μας: https://www.kitrinopatini.gr/eshop/

Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 210-3009503
_________________________________
Και μην ξεχνάτε την προσφορά μας:
Για αγορές άνω των 20 ευρώ δωράκι το παραμυθοτετράδιο ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ για να γράψετε τη δική σας ιστορία ή ένα σετ με Χριστουγεννιάτικες κάρτες -γιατί στη φαντασία δεν υπάρχουν ούτε εποχές, ούτε και κανόνες!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μέχρι τότε, δεν εκτελούνται παραγγελίες.