Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Ο κ. Θάνος ο ζωγράφος και ο μικρός Μπουκίτσας

«Ο κ. Θάνος ο ζωγράφος και ο μικρός Μπουκίτσας» είναι μια υπέροχη και τρυφερή ιστορία που δημιούργησε η μικρούλα Ιωάννα Κουτζαηλιά παίζοντας με τις Παραμυθοκάρτες_Ιστορίες με Μουσούδες και εικονογράφησε το ΚΔΑΠ 33ου Νηπ. Αγ. Κωνσταντίνου. Απολαύστε την!

Mια φορά κι έναν καιρό σε ένα μεγάλο αγρόκτημα με άλλα ζώα, όπως γαϊδουράκια και κοτούλες, μέσα σε ένα αχυρένιο σπίτι με ξύλινη πόρτα ζούσε ο κύριος Θάνος. Ο κύριος Θάνος είχε ένα βιολετί ποδήλατο και έναν όμορφο γατούλη που τον έλεγαν Μπουκίτσα.

Ο Μπουκίτσας ήταν ένας παχουλούλης, γκρίζος γατούλης με μακριά μουστάκια, φουντωτό τρίχωμα και μυτερά αυτάκια. Στον κύριο Θάνο άρεσε να ζωγραφίζει, να παίζει με τον γατούλη του και να κάνει βόλτες με το βιολετί ποδήλατό του. Αυτό που ήθελε από μικρός ήταν να γίνει ένας σπουδαίος ζωγράφος και να εκδίδει περιοδικά με πίνακες ζωγραφικής, που να τα διαβάζουν μέχρι και τα μικρά παιδιά, μέχρι και τα ζώα, μέχρι και οι μάγισσες.

Μια μέρα ο κύριος Θάνος ξύπνησε και δεν έβρισκε πουθενά τον Μπουκίτσα. Ο κύριος Θάνος ανησύχησε πάρα πολύ, γι’ αυτό πήρε το ποδήλατό του και άρχισε να κολλάει αγγελίες παντού.

Από τους πιο μεγάλους δρόμους της πόλης, έως τα πιο μικρά στενά του χωριού. Πέρασαν δύο μέρες, τρεις, τέσσερις, πέρασε μία εβδομάδα κι ακόμα να βρεθεί ο Μπουκίτσας. Τότε ο κύριος Θάνος αποφάσισε να συμβουλευτεί έναν ειδικό. Πήγε σε έναν φίλο του που τον έλεγαν Άκη Εξυπνάκη και ήξερε τα πάααααντα. Είχε κι αυτός μια όμορφη και γλυκιά γατούλα, πορτοκαλί με λευκό και φορούσε ένα κόκκινο φιογκάκι στον λαιμό μαζί με ένα γυαλιστερό κολάρο.

Ο κύριος Άκης έδωσε στον κύριο Θάνο ένα βιβλίο που έγραφε για μαγικά αντικείμενα. Σε μια σελίδα έγραφε για τις μαγικές τροφές για γατούλες. Έγραφε πως αυτές οι τροφές μπορούσαν να κάνουν τη γατούλα σου να έρθει από μακριά, όπου κι αν ήταν. Ο κύριος Θάνος έψαξε παντού γι’ αυτές τις τροφές. Τελικά, τις βρήκε σε ένα μεγάλο pet-shop. Όμως, αυτές οι τροφές ήταν πολύ ακριβές κι έπρεπε να βρει λεφτά.

Τότε, ο κύριος Θάνος σκέφτηκε πως μπορεί να ζωγραφίσει έναν πίνακα ζωγραφικής και να τον πουλήσει. Έφτιαξε έναν πολύ όμορφο πίνακα. Τον πούλησε και μάζεψε τα απαραίτητα χρήματα. Πήρε τις τροφές τις έβαλε στο αγαπημένο μπολ του Μπουκίτσα. Πήγε να κοιμηθεί γιατί ήταν πολύ κουρασμένος. Μόλις ξύπνησε είδε τον Μπουκίτσα να τρώει χαρούμενος. Ο κύριος Θάνος ήταν πολύ ευτυχισμένος που βρήκε τον Μπουκίτσα. Μετά έκανε ένα πολύ μεγάλο πάρτυ με όλους τους φίλους του.

______________________________________

Για να μάθετε περισσότερα για τις Παραμυθοκάρτες
καλέστε στο: 210-3009503-4
Για ηλεκτρονικές παραγγελίες: https://www.kitrinopatini.gr/eshop/

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μέχρι τότε, δεν εκτελούνται παραγγελίες.