Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Ένα μπαούλο γεμάτο καρδιές!

Η θεία Χριστίνα κάνει δώρο στην αγαπημένη της ανηψιά 3 τίτλους από τις εκδόσεις μας. Η Ειρηνούλα ενθουσιάζεται κι αρχίζει να υφαίνει τις δικές της ιστορίες. Οι Παραμυθοκάρτες – Ιστορίες από το Μαγικό Βασίλειο έχουν την τιμητική τους και η μικρή μας συγγραφέας δε σταματά να πλάθει τα δικά της παραμύθια. Παραμύθια που δεν έχει ακούσει και δεν πει κανείς άλλος, μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Η πρώτη της συγγραφική απόπειρα της μικρής ταλαντούχας φίλης μας έχει τίτλο: «Το μπαουλο με τις καρδιές» και μιλά για μια αγάπη… πριγκιπονεραϊδένια, που ξέρει να μοιράζεται.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πρίγκιπας έμαθε για την ύπαρξη ενός μπαούλου γεμάτου καρδούλες. Τότε του γεννήθηκε η επιθυμία να το βρει. Μαζί με μια γλυκιά νεράιδα ξεκίνησαν την αναζήτηση. Πέρασαν πολλά μέχρι να φτάσουν το μέρος που βρισκόταν, μα όταν έφτασαν μοίρασαν την αγάπη σε όλους μας κι οι δυο τους μια καρδιά.

ΗΕιρήνη έγινε η δημιουργός και εικονογράφος ενός όμορφου, ολόδικού της παραμυθιού που το μοιράζεται μαζί μας κι εμείς το δημοσιεύουμε με τεράστια χαρά! Μπράβο, Ειρηνούλα μας, περιμένουμε με ανυπομονησία και άλλες ιστορίες σου και υποσχόμαστε να τις δημοσιεύσουμε όλες!

Παραμυθοκάρτες