Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Μια μαγική συνάντηση στη Σταυρούπολη

Σήμερα, είχα την χαρά να πραγματοποιήσω μια διαδικτυακή συνάντηση με παιδιά από το 17ο νηπιαγωγείο της Σταυρούπολης. Με οδηγό μας τις Παραμυθοκάρτες-Ιστορίες με Μουσούδες, δημιουργήσαμε μια ιστορία γεμάτη ενσυναίσθηση και φαντασία, για τους μικρούς τετράποδους αδέσποτους φίλους μας. Βοηθός μας μια… καρέτα καρέτα, που έδωσε -στα χελωνίστικα- πολύτιμες συμβουλές στον ήρωά μας, για να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να φέρει τη χαρά και την αγάπη πίσω στην πόλη του. Βλέπετε, εκεί που συχνάζει η φαντασία, όλα μπορούν να συμβούν! Η ιστορία ήταν γεμάτη πρωτότυπες ιδέες και συγκινητικές στιγμές, αποδεικνύοντας την πλούσια φαντασία και την ευαισθησία των παιδιών.

Μέσα από την ομαδική εργασία και την αλληλεπίδραση, τα παιδιά βίωσαν την χαρά της δημιουργίας και της συνεργασίας. Η συνάντηση αυτή μας άφησε όλους γεμάτους όμορφα συναισθήματα!

Αποχαιρετώντας τα παιδάκια ένιωσα την πεποίθηση πως η φαντασία, η δημιουργικότητα, η αγάπη για τα παραμύθια μπορούν να χτίσουν έναν κόσμο γεμάτο ελπίδα και ομορφιά.

Ευχαριστώ θερμά τα παιδιά και τις νηπιαγωγούς για την ιδιαίτερη συνάντηση. Ειδικά και ξεχωριστά την κ. Χρύσα Πετρέση, για όλα τα υπέροχα που κάνει για την τάξη της. Ένα μικρό δείγμα είναι και αυτό το βίντεο, που ετοίμασε με τους μικρούς μαθητές της για να αναδείξει την ιστορία, που έπλασαν στην τάξη τους!