Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Το διαδικτυακό σχολείο προτείνει…

Η Γιάννα Πατιού προτείνει:

Ένα απο τα πιο συγκινητικά και τρυφερά παραμύθια που έχουμε παρουσιάσει μέχρι τώρα, έφτασε στα χέρια μας πριν λίγες μέρες! Ένα υπέροχο μάθημα ζωής, μια γλυκιά ιστορία που ζωντανεύει την προσπάθεια του μικρού Ουράνιου και των γονιών του να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες ακοής που παρουσιάζει! Μπορεί φαινομενικά να είναι ένα στενάχωρο θέμα για να ασχοληθεί κάποιος, όμως αυτό το παραμύθι ξεχειλίζει απο θετικά συναισθήματα όπως αισιοδοξία, αγάπη, τρυφερότητα και ελπίδα! Είναι σαν ένας οδηγός αισιοδοξίας για όλες τις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να κληθεί να αντιμετωπίσει μια οικογένεια! Η αγάπη των γονιών αλλά και η σωστή αντιμετώπιση με τη βοήθεια των έμπειρων γιατρών αλλά και της τεχνολογίας μπορούν να ελαττώσουν ή και να εξαφανίσουν τις δυσκολίες και έτσι οι μικροί μαχητές να κερδίσουν τη θέση που τους αξίζει στη ζωή, για μια ζωή γεμάτη ευτυχία, μουσική
και όμορφες στιγμές! Η συγγραφέας Αντωνία Μάμα μας εξηγεί με γλυκό και απλό τρόπο όλες τις πιθανές επιλογές για την αντιμετώπιση της βαρηκοίας με ακουστικα, με κοχλιακα εμφυτεύματα, με χειρουργική επέμβαση!

Το παραμύθι αυτό αποτελεί ένα πραγματικό εγχειρίδιο και για τους εκπαιδευτικούς που θέλουν να ευαισθητοποιήσουν τους μικρούς μαθητές σε ανάλογα θέματα! Έτσι στο τέλος θα βρείτε μια σειρά απο δημιουργικές δραστηριότητες συναισθηματικής αγωγής, λεπτής κινητικότητας και πολλά άλλα!
Επίσης δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε και τις Εκδόσεις Κίτρινο Πατίνι για την άμεση ανταπόκριση τους και την όμορφη παρουσίαση και αποστολή του βιβλίου!

Βρείτε το παραμύθι εδώ

https://www.kitrinopatini.gr/eshop/s-agapao-akous/?fbclid=IwAR1J51mOch80QC3NP9pXjqjjtvruPqqOuPzdPRUfifitO2bXWcTZWNJ_dsc

Μπορείτε να δείτε κάποιες σελίδες από το εσωτερικό του βιβλίου αλλά και τη δημοσίευσή της  σε αυτόν τον σύνδεσμο 
Την ευχαριστούμε πολύ!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μέχρι τότε, δεν εκτελούνται παραγγελίες.