Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Με δικά σου λόγια! | Φτιάξε το δικό σου βιβλίο

5 βιβλία χωρίς λόγια αναζητούν την φωνή τους

Η Λιάνα Δενεζάκη εικονογράφησε πέντε βιβλία αλλά τα άφησε σιωπηλά. Δεν έβαλε λέξεις, μόνο τις υπέροχες, χρωματιστές εικόνες της. Άφησε κενό χώρο για να μπουν οι λέξεις. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι να βρεθούν οι συγγραφείς. Και για να γίνει η διαδικασία πιο εύκολη, ο Μάνος Κρόκος έφτιαξε μια εφαρμογή που βοηθάει τους επίδοξους συγγραφείς να δουν τις ιδέες τους να υλοποιούνται σε «πραγματικό χρόνο». Και επειδή η έμπνευση δεν είναι κάτι που το έχουμε όλοι στο τσεπάκι ή κατά παραγγελία, η εφαρμογή αυτή μας επιτρέπει να αποθηκεύσουμε ό,τι έχουμε γράψει και να το συνεχίσουμε κάποια άλλη στιγμή. Αλλά επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια (εκτός και αν είναι τα λόγια ενός βιβλίου), δείτε το παρακάτω βίντεο για να πάρετε μια ιδέα για την λειτουργία της εφαρμογής.
Προσοχή: Δεν εξυπηρετεί η χρήση κινητού για τη διαδικασία. Χρειάζεται να στρωθείτε μπροστά σε υπολογιστή.

Αν νομίζετε πως «το ‘χετε» και είστε έτοιμοι να δώσετε την δική σας φωνή σε ένα από τα5 βιβλία, ξεκινήστε εδώ.

Τι γίνεται μετά;

Όταν τελειώσετε την συγγραφή του βιβλίου που σας αρέσει, μπορείτε να το κατεβάσετε σε υψηλή ανάλυση σε μορφή PDF ώστε να το τυπώσετε στον εκτυπωτή σας ή ακόμα και σε κάποιο κέντρο ψηφιακών εκτυπώσεων. Ή, απλά, να το βλέπετε στον υπολογιστή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας ζητήσετε να σας το τυπώσουμε σε 1, 3, 10 ή και παραπάνω αντίτυπα! Και επειδή έχουμε προβλέψει και ένα χώρο για αφιέρωση, μπορείτε να το κάνετε δώρο στον καλό σας ή στην καλή σας, στα παιδιά σας, στο βαφτιστήρι σας ή όπου εσείς νομίζετε πως ταιριάζει καλύτερα.

Εδώ να μοιραστούμε και κάτι που μας εξέπληξε πολύ ευχάριστα: Το πρώτο βιβλίο της σειράς, το «Με Δικά σου Λόγια #1», στο μυαλό της Λιάνας αφορούσε ένα ζευγάρι. Αλλά η πρώτη έκδοσή του ολοκληρώθηκε από έναν μπαμπά που στους δυο ήρωες είδε τα δυο παιδιά του! Αυτά είναι τα ωραία! Περιμένουμε και τα δικά σας!