Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Τα Χαμογελάκια γιόρτασαν τα 13α τους γενέθλια!

Τα Χαμογελάκια γιόρτασαν τα 13α τους γενέθλια και το Κίτρινο Πατίνι έκανε την πρώτη του βόλτα στο πάρτι τους!
 
Η ομάδα του Κίτρινου Πατινιού μαζί με μικρά και μεγάλα Χαμογελάκια τραγούδησαν το «Πώς να φτιάξεις μια ιστορία», (κάντε κλικ για να το ακούσετε κι εσείς) και παίζοντας με τις Παραμυθοκάρτες έφτιαξαν μέσα σε λίγη ώρα μια ιστορία, που έκλεισε με μουσική, κομφετί, χορό και μία… τούρτα χαμογελαστή, ζωγραφισμένη από τα χεράκια της κυρίας Δήμητρας!
 
«Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Χρυσοκαλύτερος, ένας μάγος που λάτρευε να διαβάζει παραμύθια με πειρατές κι ας τους φοβόταν τόσο. Ζούσε στο κάστρο της Συμφοράς και το όνειρό του ήταν να φτιάξει ένα μαγικό φίλτρο που διώχνει το φόβο.
Όμως είχε έναν ορκισμένο εχθρό, τον Χρυσοχαλάστρα, που είχε σκοπό της ζωής του να μην τον αφήσει ποτέ του να… ξεφοβηθεί και γι’ αυτό έκανε ότι μπορούσε για να του μπερδεύει τα ξόρκια. Οι δυο τους είχαν τσακωθεί, πριν από πολλά πολλά χρόνια, για ένα πειρατικό βιβλίο.
Μια γοργόνα που ζούσε στον ωκεανό και δεν άντεχε τους τσακωμούς τους, αποφάσισε να παρέμβει. Σκέφτηκε, σε συνεργασία με τα Χαμογελάκια, να διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι και να καλέσει και τους δύο. Πράγματι οι δυο μάγοι αποδέχθηκαν την πρόσκλησή της και πήγαν. Με το που έφτασαν όμως, είδαν τόσα πολλά χαμόγελα ώστε χωρίς να το θέλουν άρχισαν να χαμογελούν κι αυτοί. Μεμιάς ξέχασαν τις διαφορές τους και χόρεψαν, τραγούδησαν, γέλασαν με την καρδιά τους, κεράστηκαν γλυκά και ευχήθηκαν κι αυτοί με τη σειρά τους στα Χαμογελάκια να είναι πάντα Χαμογελαστά και χαρούμενα!