Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Θερινό Εργαστήρι Παραμυθιού

Η Δημοτική Κοινότητα Μελίκης σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό Τσιμοπούλου Ματίνα διοργανώνει «Θερινό Εργαστήρι Παραμυθιού» καλώντας και προκαλώντας τους/τις μικρούς μας φίλους/φίλες να ταξιδέψουν πέρα μακριά, στην Παραμυθοχώρα, να ταράξουν τα μέχρι τώρα ήρεμα νερά της μυθοπλασίας και να δημιουργήσουν τα δικά τους πρωτότυπα παραμύθια με γνώμονα την ατελεύτητη φαντασία και τα βαθιά κρυμμένα μυστικά μαγικών Παραμυθοκαρτών που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Κίτρινο Πατίνι.

Τσιμοπούλου Ματίνα

Η Ματίνα Τσιμοπούλου είναι εκπαιδευτικός. Κατά τις προπτυχιακές σπουδές της στο Π.Τ.Δ.Ε. του Α.Π.Θ. εξειδικεύτηκε στις νέες διδακτικές της λογοτεχνίας και έχει υλοποιήσει φιλαναγνωστικές δράσεις για παιδιά σε σχολεία και βιβλιοθήκες. Είναι απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής» του Π.Τ.Δ.Ε Α.Π.Θ και κατόπιν εργάστηκε σε ερευνητικό πρόγραμμα του ΕΛΚΕ Α.Π.Θ. σχετικό με την διδακτική. Έχει σχεδιάσει και διδάξει το ειδικό «μάθημα» Δημιουργική Γραφή στο Κολέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη. Ακόμα, έχει επιμορφωθεί στην Ιατρική Σχολή Αθηνών επί της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες. Από τις εκδόσεις Φαρφουλάς κυκλοφορεί η πρώτη της ποιητική συλλογή ενώ άρθρα, ποιήματα και μεταφράσεις της φιλοξενούνται σε πολλά έντυπα και μη λογοτεχνικά και πολιτικά περιοδικά.

Χώρος Διεξαγωγής: Δημαρχείο Μελίκης
Ενδεικτικές Ημερομηνίες: 4/7/2019- 6/7/2019
Τηλ. Επικοινωνίας – Εγγραφών: 6981063851

Σημείωση: Θα δημιουργηθούν μικρά τμήματα (6 ατόμων) με ηλικιακή κατάταξη και θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά μετά την εγγραφή σας για την ακριβή ημέρα και ώρα.