Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Πρώτος σταθμός: Γιαννιτσά, Τετάρτη και Πέμπτη 21-22 Ιουλίου

Οι Παραμυθοκάρτες ανεβαίνουν στο Κίτρινο Πατίνι και ταξιδεύουν με τις Πολύχρωμες Νομάδες.

Πρώτος σταθμός: Γιαννιτσά, Τετάρτη και Πέμπτη 21-22 Ιουλίου, Κέντρο Ιππικής Τέχνης, Αθλητισμού και Πολιτισμού Πέλλας

Πολύχρωμες Νομάδες ετοιμάζουν βαλίτσες και είναι έτοιμες να ξεκλειδώσουν διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα, μεταφέροντας τα παιδιά σε κόσμους όπου ιστορίες ζωντανεύουν μπροστά τους.
Τα Bridging.Different.Roots εργαστήρια αποτελούν μια ψυχαγωγική πρόταση η οποία εναρμονίζεται με τον εκάστοτε χώρο φιλοξενίας. Πρόκειται για μια δράση που φέρνει τα παιδιά σε επαφή με τα επίπεδα δημιουργικότητάς τους, τα οποία καλούνται να καθοδηγήσουν από την αρχή μια ή περισσότερες ιστορίες.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΡΑΣΕΩΝ B.D.R. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
Παιδιά 5 – 9 ετών
Τρεις φίλοι ταξιδεύουν συνεχώς και έχουν τα απαραίτητα εργαλεία που τους βοηθούν να δημιουργήσουν μια ιστορία από την αρχή. Μια ιστορία που για να υπάρξει είναι αναγκαία η συμμετοχή των παιδιών. Τι συμβαίνει όμως όταν αυτά τα εργαλεία χαθούν; Χάθηκαν πραγματικά ή κάποιος είναι υπεύθυνος για την εξαφάνισή τους; Θα βοηθήσουν όλα τα παιδιά τους τρεις φίλους να τα ανακτήσουν;
Η B.D.R δράση περιλαμβάνει: live performance, θεατρικό / διαδραστικό παιχνίδι, κυνήγι χαμένου θησαυρού, ελεύθερη έκφραση ζωγραφικής (process art).
Παιδιά 10 – 12 ετών
Τρεις φίλοι έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και το ρίχνουν στα ταξίδια για να ανακαλύψουν καινούριους κόσμους. Ευτυχώς για αυτούς οι γονείς τους είναι ενημερωμένοι και εκείνοι τους έχουν υποσχεθεί να μην κάνουν πολλές ζημιές. Τρελαίνονται για καινούριους φίλους που μπορούν να τους βοηθήσουν με τις ιστορίες τους. Μαζεύουν, λοιπόν, εργαλεία για να μπορούν να δημιουργούν κάθε φορά μια ιστορία από την αρχή. Στην τελευταία τους στάση, όμως, ό, τι έχουν συλλέξει μέχρι τώρα, που θα τους βοηθούσε, μαζί με τους καινούριους φίλους τους, να δημιουργήσουν μια ιστορία, έχει εξαφανιστεί. Χωρίς να το καταλάβουν έχουν μπλεχτεί σε έναν μυστήριο κόσμο που για να πάρουν ξανά τα εργαλεία θα πρέπει να λύσουν τους γρίφους του. Θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν όλα όσα συναντήσουν; Θα παραμείνουν όλοι μαζί; Και πόσο αυτό θα τους επηρεάσει στην δική τους ιστορία;
Η B.D.R δράση περιλαμβάνει: live performance, θεατρικό / διαδραστικό παιχνίδι, κυνήγι χαμένου θησαυρού, ελεύθερη έκφραση ζωγραφικής (process art).
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ / ΤΡΙΕΣ
Άρης Βέβης
Ζωή Κουσάνα
Πάνος Παπακωνσταντίνου
ΣΥΛΛΗΨΗ ΙΔΕΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ / ΔΡΑΣΗΣ
Άρης Βέβης
Ζωή Κουσάνα
Πάνος Παπακωνσταντίνου
Στάθης Αλέξανδρος Κατόπης
Μαρία Κουτσογιάννη
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
7 ευρώ / παιδί
Ηλικίες 5 -12 ετών
Για την είσοδο στα εργαστήρια χρειάζεται η κράτηση θέσης. Μέγιστος αριθμός παιδιών 15 άτομα / ημέρα .
Για περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις
  6973916365
ή στείλτε email
  po*************@gm***.com
συμπληρώνοντας όνομα παιδιού / ηλικία παιδιού / όνομα, επίθετο γονέα, συνοδού / κινητό τηλέφωνο
Μείνετε συντονισμένοι γιατί το ταξίδι τους μόλις ξεκίνησε!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μέχρι τότε, δεν εκτελούνται παραγγελίες.