Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to sidebar Skip to footer

Επείγουσα ενημέρωση σχετικά με τις αποστολές

Μέχρι στιγμής οι εκδόσεις Κίτρινο Πατίνι έχουν καταφέρει να εκτελούν τις παραγγελίες άμεσα και να τις παραδίδουν εντός πολύ μικρού χρονικού διαστήματος. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για τις παρακάτω περιοχές.

Καθώς γνωρίζετε, οι εταιρείες ταχυμεταφορών αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας και ως εκ τούτου σημειώνονται υπερβολικές καθυστερήσεις στην διεκπεραίωση των αποστολών. Πιστεύουμε πως το πρόβλημα με τις ταχυμεταφορές δεν είναι πρόβλημα των εργαζομένων σε αυτές αλλά των υπευθύνων. Ήξεραν ήδη από τον Μάρτιο πως θα υπάρξει νέο lockdown και έπρεπε να είχαν προετοιμαστεί καταλλήλως. Προτίμησαν να μην το κάνουν με τα γνωστά αποτελέσματα. Δεν ήταν δηλαδή ένα ατυχές γεγονός αλλά μια επιχειρηματική απόφαση.

Με αυτά και μ’ αυτά, μάθαμε πως εταιρείες όπως η ACS, η Speedex και τα ΕΛΤΑ courier έχουν σχεδόν καταρρεύσει. Και μας παρασύρουν στο domino των εξελίξεων. Σήμερα μάθαμε πως οι δυσπρόσιτες περιοχές που εξυπηρετούνταν από τα ΕΛΤΑ Courier, δεν θα εξυπηρετούνται πια. Οπότε είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως μέχρι νεωτέρας δεν θα εκτελούνται αποστολές προς προορισμούς εκτός των παρακάτω. Σύντομα θα προστεθούν 10 ακόμη πόλεις αλλά προς το παρόν η λίστα είναι η εξής:

ΑΤΤΙΚΗ (ΟΛΗ)
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΛΙΒΕΡΙ
ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ
ΘΗΒΑ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΚΑΒΑΛΑ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΚΩΣ

ΛΑΡΙΣΑ
ΛΙΒΑΔΕΙΑ
ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΜΑΛΛΙΑ

ΜΥΚΟΝΟΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
ΞΑΝΘΗ
ΟΙΝΟΦΥΤΑ
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
ΠΑΤΡΑ
ΡΕΘΥΜΝΟ
ΡΟΔΟΣ
ΣΕΡΡΕΣ
ΣΗΤΕΙΑ
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ
ΤΡΙΠΟΛΗ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΧΑΛΚΙΔΑ
ΧΑΝΙΑ
ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
ΧΙΟΣ

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μέχρι τότε, δεν εκτελούνται παραγγελίες.