Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to footer

Στόριζ και Νιουζ

Λιάνα Δενεζάκη

9,90 

Αλήθεια ή ψέματα; Υπάρχει τρόπος να ξεχωρίζουμε τις αληθινές από τις ψεύτικες πληροφορίες; Την απάντηση θα τη δώσουν τα ίδια τα παιδιά γράφοντας τα δικά τους στόριζ και νιουζ. Γιατί υπάρχουν πολλών ειδών ιστορίες.

Για παιδιά 8+

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0,275 kg
Διαστάσεις ,85 × 22 × 22 cm
Συγγραφέας

Λιάνα Δενεζάκη

Εικονογράφος

Λιάνα Δενεζάκη

Τύπος

Μαλακό εξώφυλλο

Ηλικία

8+

ISBN

9786188598003

Αριθμός σελίδων

52

Εκδότης

Κίτρινο Πατίνι

Έτος έκδοσης

2022

Κωδικός προϊόντος: BK-020 Κατηγορία: Ετικέτες: , , , Product ID: 25078

Περιγραφή

Αλήθεια ή ψέματα; Υπάρχει τρόπος να ξεχωρίζουμε τις αληθινές από τις ψεύτικες πληροφορίες; Την απάντηση θα τη δώσουν τα ίδια τα παιδιά γράφοντας τα δικά τους στόριζ και νιουζ. Γιατί υπάρχουν πολλών ειδών ιστορίες. Κάποιες ιστορίες μπορεί να γίνουν ειδήσεις. Όμως δεν είναι όλες οι ιστορίες αληθινές, όπως αληθινές δεν είναι και όλες οι ειδήσεις. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα παγκοσμίως στην παραγωγή ψευδών ειδήσεων, δηλαδή fake news.

Ένας οδηγός για επίδοξους συγγραφείς και δημοσιογράφους. Για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν τις ιστορίες από τις ειδήσεις. Την αλήθεια από το ψέμα.

Για παιδιά 8+

Ρωτήστε μας για εργαστήρια «Στοριζ και Νιουζ» στα σχολεία.

H Λιάνα Δενεζάκη και οι Εκδόσεις Κίτρινο Πατίνι παρουσιάζουν ένα βιβλίο που έλειπε από την ελληνική αγορά. Το «Στόριζ και Νιουζ» είναι ένας οδηγός για επίδοξους συγγραφείς και δημοσιογράφους, αλλά και για κάθε πολίτη από 8 ετών που θέλει να μάθει πώς να ξεχωρίζει τις ιστορίες από τις ειδήσεις. Την αλήθεια από το ψέμα. Περιέχει πολλές εύστοχες δραστηριότητες, ενδιαφέρουσες ιστορίες και όμορφα κεκαλυμμένη θεωρία επικοινωνίας και είναι χρήσιμο για όλους μας, μια και, ιδιαίτερα μετά την πληρη επικράτηση των μέσω κοινωνικής δικτύωσης στην καθημερινότητά μας, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε και τι όχι. Μπορεί να δουλευτεί και στο σπίτι, μα και στο σχολείο.
―Πελιώ Παπαδιά, Δημοσιογράφος στο περιοδικό Ταλκ

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μέχρι τότε, δεν εκτελούνται παραγγελίες.