Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to footer

Συγγραφέας

Μαρία Κωνσταντινοπούλου

H

Μαρία Κωνσταντινοπούλου σπούδασε Ψυχολογία και έκανε μεταπτυχιακό στην Παιδοψυχολογία. Έχει μετεκπαιδευτεί στη Συστημική- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία και στην ψυχοθεραπεία με άμμο (Sandplay therapy). Επιπλέον μετεκπαιδεύτηκε στην Ειδική αγωγή, με έμφαση στις ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και τα προβλήματα συμπεριφοράς.

Εκπαιδεύτηκε στον Πανελλήνιο Σύλλογο Σχολών Γονέων της Μαρίας Χουρδάκη στην εκπαίδευση και τον συντονισμό Σχολών Γονέων. Ακολούθησαν διάφορες μετεκπαιδεύσεις πάνω στην ψυχοθεραπεία και την ειδική αγωγή. Έχει σπουδάσει υποκριτική θεάτρου και έχει ασχοληθεί με το θεατρικό παιχνίδι και τις παιδικές ομάδες θεάτρου. Έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια και ημερίδες σχετικά με την Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία, την Ειδική Αγωγή και την Εκπαίδευση και ως προς την προσωπική της ανάπτυξη, έχει κάνει 11 χρόνια ψυχοθεραπεία σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια παιδιών και ενηλίκων και ως ειδική παιδαγωγός σε παιδιά με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, ενώ παράλληλα συντονίζει ομάδες γονέων.

Διατηρεί στην Ηλιούπολη Αττικής το ιδιωτικό ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο αρχήΖΩ και το αρχήΖΩ junior. Τέλος αρθρογραφεί αναλύοντας θέματα δυσκολιών μάθησης και ψυχολογίας σε διάφορους ιστότοπους.

Σχετικές ιστοσελίδες

Έργα του/της

Ο Σέλτον ανησυχεί
Original price was: 9,90 €.8,90 Current price is: 8,90 €.