Μετάβαση στο περιεχόμενο Skip to footer

Ιστορίες από το διάστημα

Λιάνα Δενεζάκη, Μάνος Κρόκος

12,00 

Η επιστημονική φαντασία υπάρχει από τότε που ο άνθρωπος έριξε το βλέμμα του στα άστρα και άρχισε να αναρωτιέται. Άνοιξε τον δρόμο για ανακαλύψεις και πολλά θαυμαστά επιτεύγματα. Γιατί για να δημιουργήσεις κάτι, πρέπει πρώτα να το ονειρευτείς. Στο δέκατο σετ της σειράς θα βρείτε πραγματικά αλλά και φανταστικά στοιχεία από τον θαυμαστό κόσμο της. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέξαμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που προσφέρει η Τεχνητή Νοημοσύνη για την δημιουργία των εικόνων του σετ!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0,25 kg
Διαστάσεις 12 × 9,5 × 2,5 cm
Συγγραφέας

Λιάνα Δενεζάκη, Μάνος Κρόκος

Τύπος

Κάρτες

Ηλικία

7+

ISBN

9786188598096

Εκδότης

Κίτρινο Πατίνι

Έτος έκδοσης

2023

Κωδικός προϊόντος: PK-012 Κατηγορία: Ετικέτες: , , , Product ID: 26287

Περιγραφή

Η επιστημονική φαντασία υπάρχει από τότε που ο άνθρωπος έριξε το βλέμμα του στα άστρα και το διάστημα και άρχισε να αναρωτιέται. Άνοιξε τον δρόμο για ανακαλύψεις και πολλά θαυμαστά επιτεύγματα. Γιατί για να δημιουργήσεις κάτι, πρέπει πρώτα να το ονειρευτείς. Στο δέκατο σετ της σειράς θα βρείτε πραγματικά αλλά και φανταστικά στοιχεία από τον θαυμαστό κόσμο της. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέξαμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που προσφέρει η Τεχνητή Νοημοσύνη για την δημιουργία των εικόνων του σετ!

Οι Παραμυθοκάρτες είναι αυτό που λέει το όνομά τους! Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι δημιουργικής αφήγησης με 49 κάρτες, που σας εμπνέουν να φτιάχνετε αμέτρητες δικές σας ιστορίες, βγαλμένες από εικόνες επιστημονικής φαντασίας! Καλλιεργεί τη φαντασία, τον λόγο, την ενσυναίσθηση και τη δημιουργικότητα των παιδιών, που μπορούν να αφηγηθούν τις ιστορίες τους, αλλά και να τις ζωντανέψουν μέσα από θεατρικό ή εικαστικό παιχνίδι. Αρκεί να ακολουθήσουν τις οδηγίες με τον δικό τους τρόπο, γιατί… στη χώρα της επιστημονικής φαντασίας δεν υπάρχουν όρια, λάθη ή κανόνες! Είναι ιδανικό για ατέλειωτες ώρες δημιουργικής απασχόλησης.

Περιέχει 49 κάρτες 9,5 x 12 εκ. και φυλλάδια με αναλυτικές οδηγίες και επιστημονική τεκμηρίωση.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μέχρι τότε, δεν εκτελούνται παραγγελίες.